Facebook

 

  • Eetdag zondag 23 oktober in het Klosterhof. Bekijk hier het inschrijvingsformulier!
  • Inzameldienst rechtstreekse lijn: 011.63 68 44
  • Voor een vervanging zijn wij op zoek naar een werkleider Groen- en Klussendienst. Bekijk hier de vacature!
  • Gelieve na sluitingstijd geen goederen achter te laten aan onze poorten

 

 

 

 

 

 

De Biehal

Vzw de Biehal Sociaal TewerkstellingsCentrum (STC) is een sociaal economiebedrijf, actief in (Noord-)Limburg en de Antwerpse Kempen.
Sinds 1 juli 1999 beschikt de Biehal STC over een officiële erkenning als sociale werkplaats.

Vzw de Biehal Lokale DienstenEconomie (LDE) is een lokaal dienstenbedrijf, enkel actief in de Antwerpse Kempen: Balen, Dessel, Mol en Retie.
Sinds 4 mei 2009 beschikt de Biehal LDE over een officiële erkenning als lokaal dienstenbedrijf.

Beide vzw's worden bestuurd door dezelfde Algemene Vergadering, Raad van Bestuur, directie en stafdiensten. Sociale tewerkstelling is voor alle twee de hoofddoelstelling, maar ze verwezenlijken dit via andere activiteiten.

Neem alvast een kijkje op onze website, misschien kunnen we ook u van dienst zijn.

              

        

Kringwinkel
Kringwinkel

Onder de naam De Kringwinkels overkoepelt de Biehal verschillende winkels in Lommel, Peer, Mol en Neerpelt. Ook zorgen wij voor gratis ophaling van goederen bij mensen thuis als in containerparken.
Groendienst
Groendienst

De werkzaamheden van de Groendienst zijn opgesplitst in 2 seizoenen, afhankelijk van het weer. Zo kunnen onze mensen het hele jaar door actief zijn. Een aantal taken worden door de Groendienst zowel in de zomer als in de winter uitgevoerd.
Horeca
Horeca

Heb je soms echt geen zin om achter het fornuis te kruipen? Elke dag duur op restaurant gaan of frieten halen, zijn ook geen oplossingen. Het Sociaal Restaurant 'Het Groote Verschil' in Lommel wel!